Gyrostál görög módra

Tányérra kerül a fűszerekkel tüzes ropogós hagymakarikákkal, finom rizzsel, paradicsom oszlopokkal, olívabogyókkal, uborkaszeletekkel ízesített Görögország! Mindehhez a mediterrán gasztronómiai álom: tzatziki szósz szójával, joghurttal, snidlinggel, apróra vágott fokhagymával, borssal, uborka botokkal megkeverve, mártogatva vagy akár villával fogyasztva. 

Bővebben...

Csípős kuri-vagdalt (Curry)

A Dél-Indiában honos fűszernövény, kellemes illatával és ízesítő hatékonyságával szinte az egész világon ismertté vált. Az indiai curry, csípős aprított és csodálatosan gyümölcsös, enyhe curry mártással, különböző zöldségekkel és gyümölcsökkel, mint például a sárgarépa kocka, szeletelt banán, borsó, alma darabok, dinsztelt karfiol vagy kockára vágott előfőzött burgonyával kombinálva és a szívünket beleadva készült. 

Bővebben...

Vegán gyros (döner)

"Vegán dönert” ropogósra sütjük. A mennyei ízek eléréshez a szokásos módon jön: a pita kenyér, egy tálban ízlésesen összeállított paradicsom, hagyma, tzatziki ..... mmmhh! Adunk még hozzá, tzatziki szószt: szójával. joghurttal, snidlinggel, apróra vágott fokhagymával, borsozva, sózva. Uborka botokkal megkeverhetjük és villával ls fogyaszthatjuk. 

Bővebben...

Bejelentkezés