Bajor Grill-Csiga

A Bajor csavart kolbász, melyhez az eredeti húsból készült változat is silány hamisítványnak tűnhet. Nem csalódhatnak benne a hagyományos ételek fogyasztói sem. Grillezett kívánatos formátumban tálalható növényi kolbászféleség. A finom bio alapanyagokból készült  tiszta növényi kolbász, grillezve, enyhe fűszerként hozzáadott gyógynövénnyel kiválóan párosíthatóak salátákkal, mártásokkal és az egész íz világot felemelő szószokkal. Vegapress vegán termékei általában alkalmasak felengedés utáni fogyasztásra is.

Bővebben...

Frankenbergi kolbász

A német eredetű házikolbász barbecue szósszal, kiadós fűszeres, hagyományos frank majoránna érintéssel, nagyon lédúsan elkészítve. Ugyanakkor serpenyőben ropogósra sütve mennyei gasztronómiai élményt kínál. A vegán termékeink általában alkalmasak hőkezelés nélküli felengedés utáni fogyasztásra is.

Bővebben...

Weeniesi kímélő kolbászok

Ez a Vegapress vegán termék, enyhe fonom íze miatt különösen alkalmas hölgyek és gyermek számára is. A húsmentes kolbászféleséget vízbe eresztve, egy fazékban felforraljuk, majd onnan kiemelve, serpenyőben kevés olajjal átsütjük, ezt követően akár hot-dog szerűen étkezésre kész formába fogyaszthatjuk. Felülmúlhatatlan gasztronómiai élmény kapunk. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

Német parasztkolbász (Bauern-Knacker)

Erre a Vegán ételre a finom füstölt íz emlékezteti a fogyasztókat. A parasztgazdák vidéki íz világát magában hordozó tájjellegű, ropogós házi kolbász által nyújtott gasztronómiai élmény maradandó lesz. Sütéshez vagy grillezéshez, akár csak egy botra tűzve, kellemes nyáresti tábortűz mellett, vagy otthon, kevés olajjal serpenyőben elkészítve is feledhetetlen 

Bővebben...

Kolbász korizói módra

Spanyol íz világra emlékeztető chorzio kolbász az egészséges vegetáriánus ételek készítésének alapanyaga lehet. Kiadós, fűszeres, testes! Kiválóan alkalmas sütéshez, grillezéshez vagy akár serpenyőben pörkölt készítéséhez.

Bővebben...

Bajor fehér kolbász

A jellegzetes, közkedvelt német fehér kolbász, vegetáriánus változata. 100%-ban egészséges húsmentes húsétel. Valóságos vegetáriánus mása a bajor borjúhús kolbásznak. Bőröstől bemártott forró vízfürdőben, grillezés és sütés nélkül fogyasztható. 

Bővebben...

Germán sült kolbász

A kolbászféleségek egyik Észak-Németországi innovációja. Testes és rendkívül kiadós étel például pörkölt készülhet belőle, ami a klasszikus észak-német kelkáposztával minden igényt kielégít. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

La Rossa (Vörös kolbász duó)

Az előkelő elnevezés „La Rossa,” mögött a ropogós, könnyű füstölt ízű, tökéletes gasztronómiai élményt nyújtó, íncsiklandozó vegán vörös kolbászféleséget találhatunk. A La Rossa kiválóan alkalmas sütéshez, és grillezésre vagy kevés olajjal megszórva serpenyős elkészítéshez. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak hőkezelés nélküli felengedés utáni fogyasztásra is.

Bővebben...

Winzi-Weeneiesi "Ötösfogat"

Füstölt vegetáriánus kolbász hot-dog típusú ételként fogyasztható. Azon kívül alkalmas lehet babgulyáshoz serpenyőben elkészítve mártásokkal igazán ízletes étel készülhet belőle. A Vegapress vegán termékei általában alkalmasak fagyasztásra és a felengedés utáni fogyasztásra.

Bővebben...

Bejelentkezés